Qué és VisualValencia?

VisualValencia pretén ser un marc obert al món que done a conéixer aquells elements i qualitats més Personals de la ciutat de València. Gràcies a les noves possibilitats de comunicació global que oferix Internet actualment, i a les tecnologies multimedia que permet usar, VisualValencia pot oferir al món connectat a la Xarxa una representació molt realista de la ciutat de València. Encara que el nostre objectiu no és crear un simple marc visual de la ciutat, sinó que pretenem mostrar el més interessant de València, allò que puga tindre un major interés.

VisualValencia és un projecte personal de DilemaGrafic i dD-Multimedia, dos estudis gràfics de València, que naix de la il·lusió De donar a conéixer la essència del que és la ciutat en l'actualitat.

Quina tecnologia usa VisualValencia?

Per a mostrar els recorreguts panoràmics en 360° és necessari tindre instal·lat en el teu sistema operatiu el visor de QuickTime (versió 6.0 o superior), o el motor web de Java.

Si ho desitges, pots descarregar l'última versió del visor de QuickTime des d'ací.

També pots descarregar l'última versió del motor Java des d'ací.

A més, la web usa el visor de Shockwave Flash per a diferents usos. Com a mínim es requerix tindre Instal·lada la versió 6.0.

Pots descarregar l'última versió des d'ací.

Sobre la reproducció dels continguts de VisualValencia:

Els continguts d'esta pàgina web es troben sota llicència Creative Commonds: Reconeixement - NoComercial - Share Alike 2.5. Es a dir, podeu reproduir els continguts d'esta pàgina web però, si no és inconvenient, ens agradaria que mencionàreu que els heu tret d'ací, fent referència a VisualValencia i la direcció de la web: http://visualvalencia.com.

Si en aquesta web apareixen continguts de tercers, igual no es pot aplicar la nostra llicència per a eixos continguts, ja que en poden heretar de pròpies.

Creative Commons License Creative Commons és una organització internacional sense ànim de lucre que ofereix llicències de còpia flexibles i obertes.

Traductors:

Versions en valencià/català i castellà: DilemaGrafic i dD-Multimèdia

Versió en anglés: Colin Elton Custard

Versió en alemany: Nina MŸller


Pujar al principi